Tratament leziuni pigmentare/vasculare - ND:YAG DEKA

In Craiova

Vă luptați cu leziuni pigmentare inestetice sau vene vizibile pe piele?

Leziunile pigmentare, precum petele de soare și melasma, sau problemele vasculare, cum ar fi venele păianjen sau roșeața, pot afecta aspectul și încrederea în sine. Cu laserul ND:YAG, vă puteți recăpăta pielea fără imperfecțiuni și uniformitatea tonului.

DEKA este sinonimă cu inovația în domeniul dispozitivelor medicale. Laserul ND:YAG de la DEKA utilizează pulsuri scurte de lumină cu lungimi de undă precise de 1064 nm pentru a trata eficient o varietate de afecțiuni cutanate.

Aparatele DEKA sunt recunoscute pentru siguranța și performanța lor. Cu ani de experiență în tratamentul leziunilor pigmentare și vasculare, suntem partenerul în care puteți avea încredere.

Proceduri Non-invazive

Nu mai este nevoie de intervenții chirurgicale sau timp de recuperare lung. Tratamentul ND:YAG este non-invaziv, cu un minim de disconfort și fără perioade de recuperare lungi

Fiecare pacient este unic, iar necesitățile pielii dumneavoastră sunt unice. Cu ND:YAG DEKA, tratamentul este personalizat pentru a se potrivi cel mai bine pielii și problemei dvs., asigurând rezultate excepționale.

De ce ND:YAG de la DEKA este cea mai bună alegere pentru tratamentul leziunilor pigmentare si vasculare?

Flexibilitate în Lungimea de Undă: ND:YAG poate fi setat la diferite lungimi de undă, ceea ce îl face ideal pentru tratarea unei game variate de afecțiuni cutanate. Această capacitate de ajustare permite tratamente personalizate pentru fiecare pacient.

Rezultate Durabile: Tratamentele cu ND:YAG de la DEKA pot aduce rezultate durabile. Cu condiția să respectați îndrumările post-tratament și să evitați factorii care pot provoca recurență, leziunile pigmentare sau vasculare tratate pot rămâne sub control pe termen lung.

Proceduri Laser ND:YAG DEKA

Telangiectazii zonă mică

720 lei

Telangiectazii zonă mare

1200 lei

Telangiectazii coapsă integral

1600 lei

Telangiectazii gambă integral

2000 lei

Leziuni vasculare nas

240 lei

Hemangiom plan mic

400 lei

Hemangiom plan mare

800 lei

Hemangiom tuberos

240 lei

Onicomicoză unghii mâini/picioare (în funcție de numărul unghiilor afectate)

160 – 320 lei

Revelați Frumusețea Naturală a Pielii Dumneavoastră cu Tratamentul ND:YAG de la DEKA!

  • Flexibilitate și eficiență
  • Tratament personalizat
  • Proceduri non-invazive
  • Siguranță și încredere
  • Revenirea la pielea sănătoasă
  • Tratament rapid și fără disconfort