BINE AȚI VENIT LA CLINICA ANEDIO!

Clinica Anedio prezentă pe piața serviciilor medico-farmaceutice private încă din anul 1994

Suntem prezenți pe piața serviciilor medico-farmaceutice private încă din anul 1994, în continuă dezvoltare. Atenți la schimbarile dinamice ale medicinii, pregatiți să eliminăm barierele de comunicare și să construim împreună cea mai bună cale către sănătatea pacientului.
Ținand cont de părere, suntem bucuroși să ne prezentăm ca reperul dumneavoastră care vine în întampinarea tuturor necesităților medicale. Mereu responsivi, dinamici și empatici, îmbinând experiența cu entuaziasmul acestei nobile activități, ne diversificăm și ne îmbunătățim competențele, astfel încât oricine apelează la noi să simtă nevoia de a reveni atunci când are nevoie.
Pe lângă competențele medicale, în conjuncție cu dezvoltarea dotărilor la cel mai înalt nivel, adăugăm serviciilor noastre valențe suplimentare de responsabilitate socială care validează credo-ul nostru: „Împreună pentru sănătate!”.

Calitățile care ne definesc serviciile

  • Profesionalism

    De-a lungul timpului ne-am înconjurat de o echipă de medici alături de care suntem mândri să ne aflăm, oameni cu o pregătire profesională și o conduită morală, ireproșabilă.

  • Transparență

    Interacțiunea medic-pacient ne preocupă până într-acolo încât, pacienții să aibă dreptul să-i spună „medicul meu”, celui ce stă în slujba sănătății sale.

  • Empatie

    În momentul în care ne-ai trecut pragul, înțelegem că problemele tale de sănătate devin o preocupare a noastră. Lasă-ți grijile în seama familiei noastre de medici și îți promitem că vom face tot ce ne stă în putere să îți alinăm suferința.

Tradiția ne obligă, experiența ne mobilizează, viitorul ne motivează!